11/07/2013

Να ΄χαμε...Τι λέγαμε?


* (επικεντρωθείτε κυρίως στο πρώτο στίχο του ρεφρέν, ε?)

Ε, κάπως έτσι είναι οι μέρες μέχρι τις διακοπές... Διακοπές που προβλέπεται από τα "σημάδια", τους οιωνούς και τα μαντεία των χρησμών, να είναι αιματηρές μέχρι να φτάσουν... Αλλά θ' αξίζουν το κάθε δευτερόλεπτο!

* Ήταν που λέτε μια ΕΡΤ (Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση) που μια μέρα (νύχτα ήντωνε) αποφάσισαν να την κλείσουν και ν' ανοίξουν την ΕΔΤ (Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση) και σήμερα -άκουσα αλλά ακόμα δεν είδα και δεν το λέω με σιγουριά- αποφάσισαν να την "κόψουν" σε ΔΤ (Δημόσια Τηλεόραση-σκέτο). Να δεις που θα το κάνουν τελικά ΔΝΤ (Δημόσια Νέα Τηλεόραση). Αμ πόϊς!

* Ρίξτε μια ματιά εδώ, είναι το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Αξίζει μια ματιά, αξίζουν πολύ βοήθεια, αξίζουν πολλά-πολλά συγχαρητήρια! Ο καθένας μας όσο, όπου κι ότι μπορεί να βοηθήσει, εθελοντικά και δημοκρατικά, με τις ίδιες δυνάμεις μας ν' απαλύνουμε την καθημερινότητα χιλιάδων συνανθρώπων μας...

* Χρυσός ... πανικός έπιασε τον ΠΑ.ΝΙΚΟΣ αλλά αξίζει τον κόπο, παρά το μακροσκελές του θέματος... Μπας και δούμε ότι "ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, καρντάσι".

9 σχόλια:

  1. Δ.Ν.Τ. και πρώτος διευθυντης ο ΓΑΠ έτσι για να γουστάρουμε ευφράδεια λόγου!Έβλεπα σήμερα λίγο και ήταν μιλάμε σαν κάτι επαρχιακά κανάλια τα οποία με το ζόρι δείχνουν εικόνα!Φαντάσου πως θα ναι!!ΕΚεί που είχαν μια αξιοπρεπης τηλεόραση και ράδιο τώρα έχουν πειραματικό σταθμό αλλά ΥΕΝΕΔ!!O tempora o mores!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ την άνοιξα ψες αργά το βράδυ, περισσότερο για επιβεβαίωση του "ΔΤ", κι είχε μια ταινία ήντωνε? σειρά ήντωνε? θα σε γελάσω - του μεσοπολέμου! Γάματα με μεγάλα γράμματα...

      Διαγραφή
  2. Εύγε για την κοινωνική ευαισθησία σου!
    Στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού από τον Πύργο δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Έχω δηλώσει συμμετοχή στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της πόλης μου βοηθώντας παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες δωρεάν και σκέφτομαι και να προτείνω και τη δημιουργία Ομάδας γονέων κάτι στο οποίο έχω εμπειρία και νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω ( ως Κοινωνική Λειτουργός και ειδική παιδαγωγός).

    Στο βίντεο είχα θέμα πουλάκι μου. Ποιος σου είπε ότι μιλάμε τα γαλλικά μας οεο;;;;;
    χοχο!!!

    Φιλιά!

    (σε ευχαριστώ πολύ για το σχολιασμό σου στη προηγούμενη γελιο-θεραπεία μου...Το Σάββατο θα ακολουθήσει κι άλλη ...αν θες με χαρά θα δω ξανά τις ατάκες σου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!
      Η γελιο-θεραπεία βγήκε μία μέρα νωρίτερα ;-)

      Διαγραφή
    2. Δεν το ανέφερα για εύγε, αλήθεια :) Η βοήθεια που ο καθένας μας δίνει εθελοντικά είναι ένα λιθαράκι προς το καλύτερο χτίσιμο της κοινωνίας μας, απ' όπου μπορεί ο καθένας.
      Πολύ καλή η ιδέα σου για την Ομάδα Γονέων, χρειάζεται πολύ αυτές τις εποχές :)

      Στο μπλογκ του ΜΚΙΕ (είναι στο βλογρόλ μου) υπάρχει λίστα με όλα τα γνωστά Κοινωνικά Ιατρεία της Ελλάδος, μπορεί να έχει και στην περιοχή σου ένα :) Αν όχι εσύ, διέδωσέ το και κάποιος μπορεί να βοηθήσει :)

      Γι' αυτό υφάρχει και ο θείος Γούγλης, Αριστέα! χαχαχαχα "Δεν θέλω να δουλεύω" είναι η μετάφρασή του πάντως :)

      Ευτυχώς που είναι νωρίτερα γιατί το ΣΚ δεν θα έχω πρόσβαση σε νετ μάλλον. Θα προσπαθήσω γιατί έχω και πολύ δουλειά σήμερα :)

      Διαγραφή
  3. ΕΔΤ- ωραίο όνομα ευφωνικό και ραδιοφωνικότατο και μην το κδανακοροϊδέπθει κανείδ για τα οδοντικά του δύμφωνα..

    Το Ιατρείο πάω να το επιδκευθώ (θόρυ παραδύρδηκα..).

    Καλό κδημέρωμα με ΕΔΤ Αφρικανέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχειθ ένα μπρόβλημα θτην άρθρωθή θου πάντωθ! Το "θ" είναι με "θ", και το "δ" με "δ", 'οπωθ "δωή, δάρια, δέθτη κλπ" :)

      ΔΤ είναι τελικά και πάει για ΔΝΤ (όλο ιδέεθ είμαι ο φούθτηθ! :) )

      Καλή θου μέρα :)

      Διαγραφή
  4. Υπομονή καλέ!
    Μπορεί η ΔΤ να κάνει την έκπληξη!
    Τι λέω βραδιάτικα και δεν ντρέπομαι η τρελή γυνή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή