07/09/2007

ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΑΤΕ - ΑΚΟΥΣΑΤΕ !!!!!!!

Κυρίες και Κύριοι!

(ξανά-μανά)

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και χαρά !
Δακρύζω σας λέω!
Συγκινούμαι δα-μάλα!
(κλαψ-λυγμ-κλαψ-μουν)
Δεν έχω λόγια, δηλαδής!

Χτες παρ-ακολούθησα την τηλεοπτική ντιμ-πίτα.
Και το γεγονός ότι δεν κοιμήθηκα οφείλετε στην σεφερλοπαράσταση που έβλεπα μπροστά μου και στην αναμονή του "nip-tuck" στο Star (τα κατάλοιπα του επαγγέλματος) χοχοχο!

Κι ενώ σχολιάζαμε και γελούσαμε με την Μικρή μου στο κρεββάτι ... 

(α, έχετε δει την διαφήμιση με το νέο αμάξι εταιρείας, όπου μαζεύονται οι σκύλοι και συζητάνε? Έχετε προσέξει στην πρώτη αλλαγή σκηνής, ένα μαύρο σκυλάκι που φέρνει τ' αυτιά του κάθετα γιατί άκουσε κάτι που δεν το περίμενε? Ε?
Ωραία! Αντί για το μαύρο σκυλάκι, βάλτε τον μαύρο Αφρικάνο! ... Για κάντε το εικόνα! Έλαααααα, λίγο ακόμα! .... Πάρτο λίγο δεξά! ... ΏΠΑ, καλά είσαι !!!)

... γίνομαι έτσι (όπως μ' έχεις εικόνα) !
"Μα γιατί ?" θα με ρωτήσεις? (λογικό)

Γιατί ακούω τον κ. Κολυ-βάνο (κανονικά, δεν είναι σωστό που κοροϊδεύω αλλά ...) στα "ξεψυχίσματα" του λόγου του (λόγω χρόνου) να επικαλείται τους μπλόγκερς !!!!!

Ναι, καλά ακούσατε! Στην "επανάσταση" που "οραματίζεται" ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ (μα όνομα κι αυτό!!!...), που την ξεκίνησαν οι τάδε κι οι δίνα, συμμετέχουν κι οι μπλόγκερς!!!!!

Μπράβο κ. Κολυ-βάνο! Μάθατε καινούργια λεξούλα! Ωραιότατα!

Κάπου διάβασα αυτές τις μέρες ότι προσπάθησε "απόξω-απόξω" να συμπεριλάβει και την συγκέντρωση στο Σύνταγμα κάτω από τις πτερούγες του ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!! (το χέρι μου,ε? μην παρεξηγηθώ κι όλας!:):):) )

Είναι ωραίοι οι αρχηγοί των κομμάτων μας! Όπου μπορεί πατάει ο καθένας! Άλλος στα καμμένα, άλλος στα καταπατημένα, άλλος καρπώνεται προσπάθειες άλλων, άλλος αλλού τιρβάζει, άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη ...

Γι' αυτό κι εγώ ψηφίζω Μπλανς! Κι όποιος μου αρχίσει τα περί απολιτίκ και τα ρέστα, ας διαβάσει κι αυτό (Απολύστε τους βουλευτές) στον Φροϋδογιατρό .








2 σχόλια:

  1. εμενα με πηρε ο υπνος και δεν ακουσα κατι τετοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα αν εξαιρέσεις αυτό που έπιασαν οι αυτούγκες μου ... όλα τ'άλλα ήταν για σούπα χωρίς κρέας και φιδέ!

    (μπλιαξ! μα που πάω και τα σκέφτομαι αυτά!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή