Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2007

Κάλιο 5 και στο χέρι…

…παρά 10 και καρτέρι (έστω και καθυστερημένα)!

Ή αλλιώς Take Five (Take That κτλ).

Η πρόσκληση μου ήρθε από 2 καλούς φίλους, τον Σπιτόγατο και τον Ζερό (με χρονολογική σειρά) και τον κολλητό μου. Ξέρω βέβαια ότι έρχομαι τελευταίος και καταϊδρωμένος αλλά … είπαμε και πιο πάνω !

Πάμε λοιπόν :

Numero Uno) Αν δεν πιω (γ)καϊφέ το πρωί με το που ανοίξει το μισό μάτι, δεν γίνεται τίποτα. Πάει στράφι όλη η μέρα κι όσους κι αν πιω μετά, δεν έχουν αποτέλεσμα. Εξαιρούνται οι μέρες των διακοπών με πρωινό, όπου τρώω ΠΡΩΤΑ τον άμπακα και μετά τον (γ)καϊφέ.

Number Two) Γενικώς είμαι ένας πολύ (μα πάρα πολύ, σε σημείο που σκάω γάιδαρο, όπως έλεγε και η λάλη μου [γιαγιά] ) υπομονετικός άνθρωπος ! … Έχω όμως κι εγώ κάποιους κάλους, που άμα τους πατήσεις … βάιβάιβάι ! Ο κυριότερος από αυτούς είναι να ΜΗΝ μου πειράξεις τους δικούς μου ανθρώπους!

Numero Trois) (…καρ μανίκι – άσχετο) Έχω σιχαθεί την έκφραση «με μαθηματική ακρίβεια θα γίνει αυτό … δεν θα κάνεις το άλλο …» . ΔΕΝ υπάρχει μαθηματική ακρίβεια σ’ αυτή τη ζωή και τη ποτάνα τη κενονήα !

Broj Cetiri) ΔΕΝ ακολουθώ την μόδα, δεν είμαι μόδα-βίκτιμ, φάσιον-βίκτιμ ή ότι άλλο παραπέμπει σ’ αυτό το βίκτιμ !

Νούμερο Πέντε) Σε αντίθεση με ότι ακούγεται για τους Καρκίνους ΔΕΝ (το τονίζω : ΔΕΝ) [και το επαναλαμβάνω : ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ) είμαι τσιγκούνης, ματζίρης, καρμίρης, καβουράκιας, σπάγκος, τσιφούτης, ταλιροφονιάς, σκρουτζ, τσίπης (νομίζω ότι κάλυψα όλο τον Μπαμπινιώτη! Αν μου έχει ξεφύγει κάτι, να συμπεριληφθεί στην πιο πάνω λίστα πάραυτα [κι άσε εκείνα!] ).

Μπονουσάκι: Με τρελαίνει και με ηρεμεί η θάλασσα σε όλες τις εκφράσεις της!
Μπονουσάκι 2: Είμαι κατά της βλακείας!!!

Επειδή δεν ξέρω ποιοι έχουν πάρει το μπαλάκι, δεν ξέρω σε ποιον να το πετάξω και φοβάμαι μην αστοχήσω στο 3ποντο και χάσουμε τον αγώνα!
Οπότες...κρατάω την μπάλα δικιά μου, χαχαχαχαχαχαχα!
(μοναχοφάης παιδί μου, τι να πεις!:-))) )

Υ.Γ. Προσοχή-προσοχή!Ακολουθούν τοστάκια (2πλό τυρί-ζαμπόν-μαγιονέζα-πατατάκια-μανιτάρια, μιαμ!) από Κωνσταντινούπολη! Για γέλιο και προβληματισμό (..σε μερικούς-μερικούς, βεβαίως-βεβαίως!!!).


Σόρυ που έχω χαθεί και σας έχω χάσει αλλά δουλειά-μετακόμιση-ταξίδι μ'έχουν εξουθενώσει!
:-)
Θα επανέλθω δυμήτριος (μπρρρρρρρρρρρρρρ, που το θυμήθηκα αυτό πάλι!!!!)

4 σχόλια:

 1. σπαγκοραμμένος, δραχμοφονιάς, σφιχτοχέρης, γερολαδάς...
  συμπληρώνω τη λίστα...
  ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. χμμμ...να μιλήσω;... να μην μιλήσω;... χμμμμ... ξαναματαχμμμμ....μουμπλε μπουμπλε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σπιτόγατε@ θανκθ! το δραχμοφονιάς δε το 'βαλα γιατί ... δεν έχουμε πια!:-)

  Μικρή μου@ για μίλα!!!! Άϊντε να σε δω!!!
  :-)))
  Ένα θα σου πω: Grand Bazaar!:-ΡΡΡ

  ΑπάντησηΔιαγραφή