26/07/2006

Μαλακία

Τετάρτη, 26-7-06, πρωΐ

Καλημέρα σας!

Σήμερα τοστάρω μετά από πολλές μέρες ... Δεν ήμουν παρών μπροστά στον Νώντα (και για όσους δεν κατάλαβαν, Νώντας=ΠιΣι -όχι, για να μην υπάρξει καμιά παρεξήγησις!) κι ακόμα δεν είμαι δηλαδή, αλλά δανείζομαι το baby του bato για την ανάγκη (έκανα την ανάγκη φιλοτιμία, που λένε!).

Σήμερα είναι από 'κείνες τις μέρες που ξυπνάς κι αναρωτιέσαι...Ποιος είμαι, τι κάνω, που πάω?...Όχι! Απλά αναρωτιέσαι...
Αναρωτιέσαι τι συμβαίνει γύρω σου, τι απασχολεί τους άλλους και τελικά μήπως έχεις χάσει κάποιο επεισόδιο αυτής της ζωής το οποίο δεν θα το δείξει επανάληψη αυτό το καλοκαίρι γιατί δεν θα'χει τηλεθέαση...Λίγοι από 'σας με ξέρετε. Για την ακρίβεια μόνο ο Ρούπης με ξέρει σαν κάλπικη δεκάρα, 3-4 ακόμα γνώρισα τώρα και καναδυό ανώνυμοι ή μισο-επώνυμοι...

Είμαι κατά της μαλακίας. Και δεν εννοώ τον αυνανισμό, όχι.... εκεί είμαι πολύ υπέρ αλλά όχι και του στυλ "σαν πετύχει η μαλακία τύφλα να'χει το γ@@@@ι" (γιατί δεν το γράφω κανονικά? γαμήσι, λοιπόν). Είμαι κατά της μαλακίας που δέρνει τους ανθρώπους ("τι είναι μικρό, άσπρο κι έχει και μαστίγιο? - η μαλακία που σε δέρνει", ένα πράγμα...). 'Οπως θα'χετε καταλάβει σήμερα πάσχω απο "ταπηρωκρανίωση" - περαστικά μου!
Είμαι και κατά πολλών άλλων καταστάσεων: της βλακείας, της κουτοπονηριάς, της έπαρσης για κάτι που δεν είναι...Αλλά όλα αυτά μπορώ να τα συγχωρήσω ή να τα παραβλέψω. Στον βλάκα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, ότι και να του πεις δεν θα το καταλάβει και δεν αλλάζει. Τον κουτοπόνηρο, από την στιγμή που δεν σε πειράζει, τον καταλαβαίνεις από μίλια μακρυά και απλώς γελάς με την προσπάθειά του να σε κοροϊδέψει. Τον ψεύτικα επαρμένο....ε, εκεί γαμιέμαι στα γέλια.

Τον μαλάκα όμως?....Αυτόν που είναι ΟΛΑ τα παραπάνω plus πολλά-πολλά άλλα?....Πως να τον κάνεις ζάφτι?....Το συγκεκριμένο είδος ανθρώπων απαντιέται όλο και πιο συχνά στις μέρες μας, με γεωμετρική πρόοδο, είναι η αλήθεια. Και όσο μεγαλώνουν ηλικιακά τόσο αναλογικά μεγαλώνει κι η μαλακία τους στον εγκέφαλο! Πως λέμε "για την ηλικία σου καλή κι η μαλακία σου"? Ε, αυτό! Δεν υπάρχει λογική σ'αυτούς τους ανθρώποι...ή τες-πα, τα δίποδα εκείνα όντα. Ή μάλλον υπάρχει, η λογική του παραλόγου. Το κακό είναι ότι, δυστυχώς, μασκαρεύοντεαιπολύ όμορφα! Βάζουν τις σάλτσες τους, το ωραίο προσωπείο τους, πετάνε το δόλωμα και περιμένουν να τσιμπήσει. Και πιάνει ρε γαμώτο! Μετά προσπαθείς να εξηγήσεις τ'αυτονόητα! Πως όμως? Βρίσκεσαι σε καταστάσεις που λες "μα είναι δυνατόν?" ! Κι όμως είναι.......
Κατσαρίδες περνάνε εξετάσεις με παπαγαλία και μηδέν γνώσεις και μετά προσφέρουν "οικειοθελώς και αυτοβούλως" βοήθεια....Κάποιες άλλες κόβονται με 52 (όταν η βάση είναι 50!!!!) κι επιμένουν σ'αυτό όσο κι αν τους το τρίψεις στην μούρη....Και άλλοι, που τους έχει πειράξει το πολύ ιώδιο της θάλασσας, η ηλικιακή αγαμία και η πολύ μαλακία και νομίζουν ότι είναι οι σουπερντουπερουάου άντρες, οι τέλειοι, που κάθε γυναίκα οφείλει υποταγή κι υπακοή κι αναμονή και...και...και....Τους συχαίνομαι τους τελευταίους, με πιάνει αναγούλα και μόνο που το σκέφτομαι....



Πέμπτη, 27-7-06, πάλι πρωΐ

Καλημέρα σας,

Ση΄μερα ξαναδιάβασα αυτά που έκανα draft χτες....δεν ξέρω αν πολυβγάζουν νόημα για τους πολλοί αλλά για τους λίγοι σίγουρα! :-)
Ήθελα να το ρετουσάρω....αλλά δεν έχει νόημα, έχει?

Χτες έφαγα κάτι γεμιστά, από άλλο πλανήτη! Τύφλα να΄χει ο Μαμαλάκης κι η Βέφα μαζί! Του θανάτου, μιλάμε!!! Έμαθα κι ευχάριστα νέα, τα πολλοστά τις τελευταίες 6 μέρες (φτου, σκόρδα!) και προβλέπω ο φετινός χειμώνας να είναι ο καλυτερότεροτεροτεροτερος μου τα τελευταία....32 χρόνια!

Άλλαξα και το "About me"...Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, δεν έχει καμιά σημασία η προηγούμενη περιγραφή...Η καινούργια είναι πιο "πιασάρικη"!

Τάδε έφη Ούγκα-Ούγκα, ο τελευταίος των γνήσιων τέκνων του Γκαμεντάνι (ντάνι-ντάνι μέχρι να πετάνει!).


Υ.Γ. Σ'ευχαριστώ που είσαι εσύ, που μπήκες και υπάρχεις στην ζωή μου και που Θεού θέλοντος και ημών (βεβαίως-βεβαίως) θα συνεχίσεις να υπάρχεις για πολλά χρόνια ακόμα...!

7 σχόλια:

  1. Το να σχολιάσω μάλλον το θεωρώ άτοπο. Αντι αυτού θα σου γράψω κάποια ρητά ή παροιμίες που άλλα κολλάνε και άλλα είναι άσχετα:

    1. Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήρανε και το βόδι

    2. Δεν είχαμε που να κοιμηθούμε θέλαμε & στου παπά το σπίτι

    3.Άκουσε ο κουφός την πορδή τρέχει και την διαλαλεί

    4.Αν η μαλακία ήταν εργόχειρο θάχαμε κάνει την προίκα μας.

    5.Με 1 δραχμή σε κάθε μαλακία πουχω ακούσει στη ζωή μου αν έπαιρνα θάμουνα Ωνάσης

    6.Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν

    ΚΑι κλείνω με το απίστευτο ανέκδοτο:

    ΗΤΑΝ 2 ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σας και χαίρομαι που συμφωνούμε.
    Εχω να προσθέσω μόνο:
    Σ'ευχαριστώ και σε καταλαβαίνω!!!!

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευτυχως που σχολίασε η ξαδάρφη ( σου φυγε το κοκκίνισμα παιδι μου;;) και γλυτώσαμε τα μέλια προσοντούχε εισαι και ευαισθητούλης...17 εεε;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Roupis-> εχεις απολυτο δικιο! :-)
    Το ανεκδοτο βεβαια λεει και το αλλο: ηταν 2 φιλοι και λεει ο ενας "ρε συ, δε παμε για καμια μπυρα" , "και δεν παμε?" του απανταει ο αλλος....και τελικα ΔΕΝ πηγανε! χαχαχαχαχαχα

    Μικρή μου->περιμενες οτι δεν θα συμφωνουσαμε? :-)ΡΡΡΡ

    Ξαδερφη-> κι υστερα ηρθαν οι μελισσες.....:-) (ξεκολλα ρε απο το νουμερο,ρεζιλι θα γινουμε παλι!:-) )

    Νεμέρτη-> εξαρταται αν εισαι φυσική ξανθιά ή σ'έχει κάψει το οξυζενε!!!

    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχαχαχαχα αντε ρε! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή