06/10/2006

Η εξαφάνιση του Τζον Αυλακιώτη...

...για όσους θυμούνται αυτήν την τηλεοπτική σειρά!...

Μόλις σήμερα συνειδητοποίησα πόσες μέρες είμαι μακρυά από το ΠιΣι...Πόσες μέρες δεν έχω νέα σας, έχω χάσει επεισόδια και τις όποιες αλλαγές...Από την Μικρή μου και τον Ρούπη μαθαίνω 5 πράγματα (που δεν με πολύ αρέσκουνται κι όλας) αλλά "αφτο"-προσώπως έχω χαθεί!...

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα: Την επομένη μέρα του τελευταίου μου τοστακίου μια βροντή (καλά, αστραπή θα'ντουναι) έκλεισε τις γραμμές του ΟΤΕ (τι παράξενο!) και δεν είχουτε ADSLια και τα τοιαύτα. Το βράδυ επήλθε και ο χωρισμός από την μάνα-Κρήτη, την μάνα σκέτο, τον πατήρ, την αδερφή και τα γαμώσογα (ξέρω γιατί το λέω, δεν σημαίνει ότι δεν τους αγαπώ). Το Σ/Κ που ακολούθησε φάγαμε με την Μικρή μου χοντρό "πακέτο". Παραλαβή δεματίων (κάτι τις μικρότερα από 2φυλλες ντουλάπες), παραλαβή αυτοκινήτου από Περαία, ΙΚΕΑ (η ουρά έφτανε μέχρι αεροδρόμιο), Praktiker και ξανά πίσω. Την Κυριακή τακτο-ποίημα! Την Δευτέρα λοιπόν, με 3 ώρες ύπνο και ψοφοκούραση παγαίνω πρώτη μέρα στην δουλειάαα! Κι εκεί αρχίζουν τα ωραία! Με το "καλημέρα" σας μου λένε ότι την επαύριο...πετάμε για 5 μέρες Μπαρθελώνη, για μύτη-νγκ!!!!

Σοκ στο Πανελλήνιο, στο μυαλό μου και παντού! "Ναι, αλλά ξέρετε...ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!!!". Απορίες, συζητήσεις, αγώνας δρόμου να έρθει το διαβατήριο στην ώρα του και τέτοια καλά...Άλλοι θα με μακαρίζουν για το ταξιδάκι μου αλλά ΔΕΝ ήταν αναψυχής και ΔΕΝ ήμουν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο...Περιμέναμε πως και πως ν'ανέβω Αθήνα για να έχουμε χρόνο για μας και τελικά...έπρεπε να ξαναφύγω... Καλή πόλη η Βαρκελώνη, δεν μ'ενθουσίασε ιδιαίτερα αλλά "εκπολιτίστικα" καλλιτεχνικώς διότι έμαθα ποιος είναι ο Μιρό κι ο Γκαουντί (φανταστικός ο Καθεδρικός), επισκέφθηκα και το μουσείο του πρώτου (κάποια στιγμή θα σας παρουσιάσω και 3 έργα του που με ... στιγμάτισαν!:-) ), έκανα τα ψώνια μου και γύρισα...Επιτέλους!

Την Δευτέρα πήγα στην 2η δουλειά (όχι δεν είμαι διπλοθεσίτης αλλά 50-50, κάτι σαν την σειρά στο Μέγκα) όπου έκατσα λίγο χωρίς ιδιαίτερες ασχολίες...Ήταν ότι έπρεπε. Την επομένη βέβαια μου ανέθεσαν εργασία κατα την οποία πρέπει να επισκεφτώ 4 ιδιώτες ιατρούς κάθε μέρα στην Αθήνα...που είναι ο ένας στην Ανατολή κι ο άλλος στην Δύση!!! Κι από γνώση των δρόμων...καταλαβαίνετε! Σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι και πολύ μου ήτανε! Αλλά τα μαθαίνω και θα τα μάθω όλα -ή σχεδόν- στο τέλος! Σταδιάλα μαδαφάκε, απλά ένα Μεγάλο Χωριό είναι, που λέει κι ο Στάθης!

Ακόμα πάντως και στην μία και στην άλλη δουλειά δεν έχω τακτοποιηθεί, που σημαίνει δεν έχω γραφείο, καρέκλα, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (το σημαντικότερον!), ντουλάπα, συρταριέρα κτλ. Σαν γυφτάκι είμαι που πάει απο'δώ κι απο 'κεί! Και βέβαια, το σπίτι μου είναι ακόμα με τις κούτες σπαρμένες ΔΕ-ΑΡ και μόνο τα απολύτως απαραίτητα έχουν τακτοποιηθεί!...Αλλά δεν βαριέσαι, θα τα καταφέρουμε σιγά-σιγά...Το νοίκι είναι πληρωμένο, ζεστό φαί υπάρχει στο τραπέζι, δεν δίνουμε τα λεφτά μας στους ταρίφες -σημαντικότατον!- και μοιραζόμαστε και τον Βραδύποδα! Τι άλλο -υλικό- να θέλω?

Ελπίζω να επανέρχομαι τώρα πιο συντόμως και ν'ανακάμψω στην ενημέρωση! Φιλιά στον αφαλό! Ούγκα-ούγκα μίλησε!

Χάου!

19 σχόλια:

  1. καλά ρε δεν ξέρεις ότι μπορείς να πετάξεις και με την ταυτότητα μόνο;
    τι;;; δεν ξέρεις και τον Μιρό;;;
    ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη, γιατί με κοιτάνε αυτά τα παλιόπουλα στην αρχή της σελίδας σου; Έχουν κάτι μαζί μου;
    Υ.Γ.: Να τα προσέχεις τα ποστ με τον Αυλακιώτη. Είχα πάει μια φορά να κάνω ένα με αυτόν τον τίτλο και με το που πάτησα δημοσίευση εξαφανίστηκε. Ναι σου λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to mouseio tou Miro,panemorfo.
    o miro apo tous agapimenoue.etsi gia na deixo oti exo paei kai Barca:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To Χάος είναι η πηγή έμπνευσης! Το κακό είναι οτι συνηθώς σε κάτι τέτοιες περιόδους δεν περισσευεί και πολύς χρόνος για να καταγράψουμε τις σκέψεις μας! Κοίτα μην το πάθεις κ εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tomboy-> ειναι ωραιο να σας ξαναβρισκω!:-)

    Έρωτα-> Οχι δεν ηξερα τον Μιρό σαν ονομα αλλα ειχα δει -τελικα- εργα του! και ναι, μπορεις με την ταυτοτητα ΑΝ εχεις τις καινουργιες του Αντιχριστου!:-))) Εγω ομως εχω την παλια,καλη και χριστιανικη Ορθοδοξη!:-)))

    ΜοτοGP-> εκπλαγηκανε φιλτατε με την επισκεψη σου, αυτο ειναι ολο!:-))) Παντως το δικο μου καλα κρατει...ακομα!

    Ζουρι-> Δεν θα περιμενα απο εναν υπουργο του μεγεθους σου να μην εχει παει!....Ομως τι γνωμη εχεις για τα τρια τεραστια εργα τυο στην αιθουσα 20 που εκανε και ...μηνες να τα φτιαξει???

    Homeless-> Προσπαθώ!:-) το χαος ειναι φιιιιιλοοοος μαςςςςς!!!:-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρωτάθλημα αρχίζει, η εξέδρα πλημμυρίζει... Μην ξεχνάς αγαπητέ. Πέραν από τις δύο δουλειές θα έχεις και μία τρίτη. Να κάνεις την ομάδα μας διάσημη. Άντε περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή ήταν αυτό πριν γίνει σειρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μυθιστόρημα του Γιάννη Μαρή ήταν αυτό πριν γίνει σειρά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σειρά μυθιστορημάτων, με κεντρικό ήρωα τον αστυνόμο Μπέκα τον οποίο έπαιζε ο μέγας Σταύρος Ξενίδης, καλή του ώρα όπου και να ναι. Αν είναι.

    Έπρεπε να μείνεις λίγο παραπάνω barcelona. Εδώ είμαι ρε μπαγάσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εμένα πολύ μου άρεσε η Βαρκελώνη. πολύ όμως!
    καλημέρα σε όλους :)
    (άντε πάλι ο δημήτριος να διαδώσουμε το μπλογκ του :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε εντάξει όλα θέμα χρόνου είναι. Η προσαρμογή ... και υπομονή θα έρθει και το pcάκι στο γραφείο.

    Αντε και στα δικά μας, με νέες δουλειές και πάντα καλύτερες :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γρουσούζικο το 13 σε κομμεντ ...
    αφήνω 14ο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Take your time...

    Χαλλλλλλλαρά που λένε και στον Mississippi του Βορρά!!!

    Ξέρεις εκεί που πίνουνε φραπέ περιμένοντας το τσίπουρο να ωριμάσει...

    :-))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Νεμερτη-> Μην μου αγχου και θα κανω τον Λεοντα...Θρυ-Λέοντα!:-) Λιγο να ρεγουλαρω την κατασταση και να βγει το προγραμμα των προπονησεων!

    Κερασι-φέρει-> το ξέρω,αληγορικα το ειπα!:-)

    Κερασι-φέρει-> το ξέρω,αληγορικα το ειπα!:-)

    Γκοντό-> ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ!!! ΖΕΙΣ???
    :-)))))))) δεν γινοταν ρε φιλε,οπως θα'μαθες ημουν για μπιζινες εκει...κι εγω το'μαθα την τελευταια μερα οτι θ'αριβαριζες! Ολα καλα? δεν μπορω να εχω ακομα ευκολη προσβαση σε ΠιΣι αλλα ενα μειλακι το διαβαζουμε!:-)

    Δημ.Ταξιδ-> οκ φιλε...απλα δεν μπορω τωρα να σχολιαζω "διαφημισεις"...δεν ειμαι σε φαση...

    Μιτσάκο-> κι εμενα μου αρεσε καπως...ισως με αλλη παρεα και ΣΙΓΟΥΡΑ οχι για δουλεια να την εβλεπα με αλλο ματι...το αριστερο!:-)

    Πτωση-> το γραφειο και το πισακι στην μια δουλεια ηρθανε...αλλα απαγορευουν συνδεση με βλογακια,μεσαντζερακια και λοιπα -άκια:-((( γι'αυτο και κανω υπομονη για καλυτερες ημερες!

    Μικρή μου-> Σ'ευχαριστω που με προσεχεις...:-***

    Χρησταρα-> ευτυχως που καθομουνα!!!!Ακου Μισσισσιπι του Βορρα!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλό ΣαββατοκυριακΑΚΙ

    χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλέ.....εσύ χρειάζεσαι βιταμίνες οπωσδήποτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κι απο τις ΜΕΓΑΛΕΣ κι ολας!:-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή