28/05/2013

Ξεραΐλα...

... σήμερα ...

Ούτε ένας καβγάς.

Ούτε ένας διαπληκτισμός.

Ούτε μια φωτό τση προκοπάδος.

Ούτε ένα χουμοριστικό.

Ούτε κάτι σοβαρό (αυτό, το είπα γι' αστείο).


Ξέρω, είπα ότι έχω στα σκαριά ένα σοβαρό τόστ (2πλό τυρί, ζαμπόν, μπέικον, λουκάνικο, πατάτες, μανιτάρια, μαγιονέζα) αλλά ακόμα δεν έχω βρει το μυαλό να το γράψω ... την όρεξη μάλλον καλύτερα ...







Κι εσείς πια δεν γράφεται κάτι καινούργιο, όχουουουουου! :)

22/05/2013

Καλή Διάθεση

Παρ' όλο το ξενύχτι και την κούρασή μας, 2 μέρες να μαγεροτσικαλίζουμε και να καθαριζοτακτοποιούμε, έχω καλή διάθεση σήμερα ...

Δεν βλέπω μπροστά μου από την νύστα και πιθανότατα να μάτια μου να έχουν την όψη αιμοδιψή βαμπίρι που έχει πιει όλο τον Βόσπορο αίμα, χωρίς να είναι κρυωμένος ώστε να πιει "τσαγάκι", αλλά το μέσα μου είναι καλά.

Κι επειδής όπως έχομε ειπείν και παλαιοτέρως έμπνευση υπάρχει, όρεξη όμως όχι, τσάκω - το ένα ακόμα που με πέθανε πρωί - πρωί :)


21/05/2013

Στην κατάστασή μου ...






(μια που είναι σημαντική μέρα για μένα)

...προσευχηθείτε μου για τον 2ο Τζακ ! Αν έχω τον 2ο, θα βρω και τον 1ο !

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

(Σ' ευχαριστώ Μικρή μου που με κάνεις να γελάω με την καρδιά μου :) )

20/05/2013

Σίστριγγλο

Έτσι διάβασα ότι γίνεται τον τελευταίο καιρό στην βλογόσφαιρα ...

Κι εγώ χαμπάρι δεν έχω πάρει ... Γαμώτο !

Όλοι γράφουνε ότι τους γράφουνε αλλά μετά δεν γράφουνε τι γράφεται κι αφήνουν υπονοούμενα για τα γραφέντα ... Μα πόσο γραμμένους σας έχω (τους γραφέντες τα κακιασμένα γραφέντα).

Είναι κρίμα πάντως ρε κοπέλια να χαλιέστε για τα γραφέντα των γραμμένων .. γράψτε τα κι εσύ εκεί που δεν γράφει, αν δεν έχεις πλήρες ξύρισμα, είτε βραζίλιαν είτε ξουραφένιο για λείο και απαλό σαν μετάξι δέρμα, σαν κώλος μωρού τσαχπίνικου και ζουμπρουρλούδικου :)

Αφιερωμένο!


19/05/2013

15/05/2013

Μάθημα

Έχω πολύυυυυυ καιρό να γράψω, έμπνευση υπάρχει, όρεξη δεν υπάρχει, δουλειές πολλές αλλά και όχι (κάτι σαν τον πολλά βαρύ ελληνικό) αλλά κάποια στιγμή θα επανέλθω ... πιστεύω ...

Τσιμπάτε τώρα ένα ιντερνετικό που μου άρεσε και έχουμε να πούμε διάφορα ... εν καιρώ φραπέ, παραλίας και πνεύματος διακοπώνε :)